Epizóda 07/2013: Zabíjačka

Your rating: Žiadne Average: 4.8 (43 votes)

Kto by nepoznal čabajskú klobásu. Preslávená, chutná, maďarská klobáska, ktorá sa robí aj u nás na Slovensku. Priniesli ju potomkovia slovenských rodín, ktoré sa prisťahovali z Maďarska späť k nám a dodnes vyrábajú výrobky podľa receptov svojich starých rodičov. Nechajte sa pozvať na štipľavé maďarské špeciality. Jardo sa veľa dozvie nielen o zabíjačkových jedlách, ale aj o živote Slovákov na Dolnej Zemi. Učiť sa bude od chlapov, ktorým sa podaril „husársky“ kúsok a ako prvý zahraničný team získali druhé miesto na preslávenom klobáskovom festivale v Békešskej Čabe.

 

 

 

 

Recepty z tejto epizódy
Prečítané 21097x
Prečítané 11665x
Prečítané 70626x
Prečítané 93880x
Diskusia